× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Премахни рекламата
Форум
elistas
20 януари 2021

Със задоволство отбелязвам, че екипа на сайта въвежда промени, с цел по-приятното ни прекарване тук. Предлагам блокираните потребители да нямат достъп до масата, на която играем. Намирам за неуместно сайта да ни налага да прекарваме времето си за забавление, с хора с които не желаем никакъв контакт и именно затова сме блокирали. А още повече да ни ги предлага за парт. Абсурдно е. С това мое предложение, се надявам напрежението и реваншизма по масите да се намали значително, както и да се сложи край на патологичното преследване, което си е тормоз. Надявам се екипа да вземе под внимание предложението, което вярвам ще бъде подкрепено от сериозен брой потребители и в най-скоро време то да бъде въведено. Благодаря.

Премахни рекламата

cKaKalec
21 януари 2021

Ще се присъединя към мнението на elistas, блокираните потребители да нямат достъп до масата. Хубав ден!

Кошмар
21 януари 2021

Подкрепям Елистас с две ръце! Писнало ми е да сменям маси, заради индивиди, на които ясно съм показала, че не са ми приятни и съм блокирала...Преследването от тях от маса на маса си е жив тормоз....

Magitta
29 януари 2021

Подкрепям elistas, блокирани потребители да не влизат на маса за игра.

VAL_RESNICK
03 февруари 2021

Според мен е редно ,когато блоираш някой потребител да не може да ти сяда като партньор , а само като опонент!

_misteriq_123
05 февруари 2021

По тази логика няма да се играе. Малко са хората който играят сериозно и не правят грешки. Всички проваляте . Много глупаво предложение. Като не ви допада някой най добре е да напуснете масата.

Magitta
06 февруари 2021

Активирайте опция "блокирани потребители"!Съгласна съм с потребител koshmar, жив тормоз си е да влизат в игра потребители, които са блокирани по една или друга причина и да се налага постоянно да се излиза преди старта на играта.Ясно е, че "блокираните потребители" влизат с цел да дразнят с бавна игра , защо трябва да се толерира това?

janklod2
06 февруари 2021

емотикона няма място потребител в масата когато е блокиран.

AK80
11 февруари 2021

Естественно , че Елистас е права какво е блокиран потребител ,ми това означава че като го блокираш да не може да ти вижда изобщо профила като във фейсбука блокираш ли го и край никъкъв шанс да те види.А тука сяда на твоята маса да играе сяда да пише ти не виждаш какво пише но другите двама виждат и ти не знаеш какво става той е по добре като си го блокирал.Като го блокираш не трябва изобщо да те вижда на коя маса играеш ,ако направят тая опция ще е много добре ама едва ли, нямат интерес .

valka1961
10 март 2021

е как е възможно да слагате играч който съм блокирала да играе в турнира с мен .щом е блокиран значи ,че не искам да играя с този човек,който не разбира от карти емотикона

Magitta
10 март 2021

valka1961-В турнир имат право да участват всички потребители, независимо кой , кога и по каква причина е блокиран от Вас.В свободните игри Вие сама избирате с кого да играете.

Тази тема е заключена от администратор!